Білківська сільська рада

Хустського району, Закарпатської області

Телефон: 0681331209

У ДИТСАДКАХ ТА ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ ШКІЛ ВІДНОВЛЕНО НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС

01.04.2021

     Днями від начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту сільської ради Ірини Паньканинець надійшов лист, який було розглянуто тридцятого березня на позаплановому засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Провів згадане засідання голова цього органу Володимир Штумф.

   Йшлося про те, щоб скасувати додаткові карантинні обмеження на території населених пунктів громади, які були запроваджені ще в середині березня. На основі рекомендацій штабу керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації прийняв рішення дозволити роботу дитсадків та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти з першого квітня цього року. Начальнику відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту сільської ради було доручено забезпечити відновлення навчального процесу у вказаних навчальних закладах. Старости сіл повинні вести роз’яснювальну роботу серед працівників соціальної сфери та населення з питань щеплення від хвороби, спричиненої коронавірусом, формувати списки осіб, які бажають отримати щеплення.

Із відповідним розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації можна ознайомитися на цьому сайті в розділі «Covid-19»

Архіви

ЦНАП ЗАПРОШУЄ

20210219 104528
опитуваннятреба

Електронна система публічних закупівель

ГІД З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

гід дія
дія центрів 1 1