Білківська сільська рада

Хустського району, Закарпатської області

Телефон: 0681331209

ОДА підтримала ініціативу місцевих активістів та Білківської сільради щодо ремонту місцевих доріг

26.02.2021

           Сімнадцятого лютого цього року Білківський сільський голова Василь Зейкан зустрівся з мешканцями Білок та прилеглих сіл, які мали намір перекрити рух автомобільної дороги Іршава-Довге. Тоді учасники зустрічі висловили незадоволення станом місцевих автомобільних доріг та їх ремонтом. Представниками Білківської сільської ради та Іршавського відділення Хустського відділу поліції було надано інформацію щодо порушеного питання. Таким чином, вдалося уникнути перекриття дороги. На зустрічі також йшлося про необхідність залучити до розгляду проблеми представників замовника, виконавця ремонтних робіт тощо.

         Після зустрічі сільрадою було відправлено лист на адресу Закарпатської ОДА з проханням 26 лютого цього року направити до Білківської сільської ради відповідальних представників для розгляду питання щодо ремонту місцевих автомобільних доріг Іршава-Довге та Іршава-Ільниця-Осій-Білки-Великий Раковець-Вільхівка. На цьому наполягали учасники зустрічі і заявили, що у разі невиконання вимоги на вказану дату перекриють рух на автомобільній дорозі Іршава-Довге.

         Із Закарпатської ОДА надійшла відповідь. У листі за підписом заступника директора профільного департаменту йдеться: «…інформуємо про необхідність проведення зустрічі 26.02.2021 року з громадою с. Білки щодо виконання ремонтних робіт на вищезазначеній автомобільній дорозі та на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070501 Іршава-Ільниця-Білки-Великий Раковець-Вільхівка із залученням підрядних організацій».

         Сьогодні запланована зустріч відбулася. Під час неї до представників громадськості було доведено, що з настанням належних погодних умов ремонтні роботи на вказаних дорогах продовжаться. До проведення капітального ремонту на згаданих напрямках будуть вжиті заходи для нормального проїзду транспортних засобів.

            Участь у зустрічі взяв й депутат Закарпатської обласної ради Петро Станко.

 

Архіви

ЦНАП ЗАПРОШУЄ

20210219 104528
опитуваннятреба

Електронна система публічних закупівель

ГІД З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

гід дія
дія центрів 1 1