Білківська сільська рада

Хустського району, Закарпатської області

Телефон: 0681331209

ЗАСІДАВ ВИКОНКОМ СІЛЬРАДИ

31.05.2023

       Тридцятого травня цього року відбулося засідання виконкому сільради, яке провів Білківський сільський голова Василь Зейкан.

         Насамперед було погоджено пропозиції щодо надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади на лікування та вирішення соціально-побутових проблем. Згадані пропозиції напрацювала спеціальна комісія сільради.

         Звернулися члени виконкому і в Хустську районну військову адміністрацію з клопотанням про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці Білок Ганні Мигалезі, яка народила і виховала п’ятеро дітей до восьмирічного віку. Ця сім’я відповідає всім необхідним критеріям.

         Внесено зміни і до складу деяких комісій.

Разом з іншими спеціалістами сільради над проектами рішень працювала керуюча справами виконкому сільради Оксана Комар. З порушених питань доповідала начальник управління соціального захисту населення сільради Ольга Кудрей.

         Начальниця відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту сільради Ірина Паньканинець запропонувала актуалізувати програму підтримки обдарованої молоді. Цю  пропозицію було підтримано. 

Img 2973

Img 2966

Img 2969

Img 2970

 

Img 2979

Img 2982

 

Архіви

ЦНАП ЗАПРОШУЄ

20210219 104528
опитуваннятреба

Електронна система публічних закупівель

ГІД З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

гід дія
дія центрів 1 1